Grabitja me armë në Prishtinë: Policia jep informacione shtesë

Policia e Kosovës ka njoftuar se i arrestuari në Prizren dyshohet për grabitjen e armatosur që ka ndodhur dje në Prishtinë.

Sipas njoftimit të Policisë, D.G është identifikuar pas hetimeve të vazhdueshme.

“Në vazhdimësi te veprimeve hetimore nga zyrtarët e njësitit të hetimeve të përgjithshme të Prishtinës, është arritur të identifikohet i dyshuari D.G. si i dyshuar për grabitje të armatosur.”, ka njoftuar Policia, përcjell Reporteri.net.

I dyshuari D.G është intervistuar dhe në cilësi të provave materiale nga hetuesit rajonal të Prishtinës, janë sekuestruar dhe siguruar dëshmi materiale si:

“para qe dyshohet se janë grabitur, dhe vetura (Fiat – pikup) të cilën dyshohet se e ka shfrytezuar i dyshuari, në rastin që ka ndodhë dje në një institucion mikrofinanciar në rrugën “Nazim Gafurri” në Prishtinë.”, njofton Policia.

Gjatë ditës së djeshme është raportuar për një grabitje nën kërcënimin e armës të një institucioni mikrofinanciar në rrugën “Nazim Gafurri” në Prishtinë.

https://www.facebook.com/v2.3/plugins/post.php?app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df38e3f68d50df6%26domain%3Dwww.kosovarja-ks.com%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.kosovarja-ks.com%252Ff301a99dee72778%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKosovoPolice%2Fposts%2F533468442326752&locale=en_US&sdk=joey&width=552

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *