Morena Taraku në Dubai e bën “punën” që nuk do na shkonte në mendje

Këngëtarja ka postuar një video në Tik Tok.

Reagon Butrint Imeri me një thumbim? Për kë e ka këtë herë

Morena Taraku, shihet duke blerë pije energjike, shkruan “Kosovarja”.

Në video, ajo është shfaqur nga marketi teksa zgjedh disa prej pijeve.

Kjo gjë paksa e çuditshme për faktin se Morena, njihet për jetën luksoze dhe sigurisht se për pije dhe ushqim viziton restaurantet më luksoze.

Na befasoi, apo jo?

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *