Nuk do ta besoni se sa vjeç i mbushi Violetë Kukaj

Këngët e saj janë lamente për historinë, balada për dashurinë, kala për trimërinë dhe himne për bukurinë.

NËNA VURl KAMERA NË DHOMËN E GJUMlT, NË MËNGJES NUK JU BESON SYVE CFAR SHEH.. (VIDEO)

Violeta, po shquhet edhe për stilin e veçantë të veshjes, që nga veshjet kombëtare, uniforma e UÇK-së, e deri tek veshja e nusërisë.

Këngëtarma edituar më shumë se 10 albume dhe ka karrierë të gjatë në muzikën folklorike e popullore, shkruan “Kosovarja”.

Dje, Violetë Kukaj ka festuar ditëlindjen e saj të 54-të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *