Pas festës me striptistet, Luizi ka një mesazh për Kiara Titon

Pasi kërceu gjithë darkën me striptistet që vëllai i madh i çoi në shtëpinë e BBV si surprizë për festën e beqarisë, Luizi u mundua që të qetësonte bashkëshorten e tij të ardhshme, Kiarën.

Kur festa mbaroi dhe pasi shijoi çdo moment me striptistet, Luizi tha: “Me gjithë respektin që kam për ato gocat që kërcyen, kam Kiarën sa për 1000 balerina. E kam balerinë, e kam të dashur, e kam çfarë të duash ti.”

Luizi do të celebrohet me Kiarën natës e finales se madhe të BBV.

Mbrëmjen e djeshme Big Brother i bëri një surprizë në festën e beqarisë Luizit, duke i futur në shtëpi disa nga striptistet e një prej clubeve më të njohura të Tiranës.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/d301d0910fe171949e98aab3548ffba4/6455a703/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0037-aiso/oIUfQVnFqEkneRHJAPbBRyPylHutQEEIADDSZI/?a=1988&ch=0&cr=0&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C0&cv=1&br=482&bt=241&cs=0&ds=3&ft=ApKJEB19q8Zmo2sWHc_vjnJoKAhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=OTU6OzRlZmg6OThoOzM4ZEBpM2gzcTY6Zm03azMzZjczM0BeYmAuMTEzNmExLzRhMV4xYSM2Y21wcjRvMV5gLS1kMWNzcw%3D%3D&l=20230505190143261102901C15F73DA438&btag=80000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *