Nëna lind femijën e madh ne shtepi qe peshonte 5.7kg. Shikoni sa emer te bukur qe i vuri

Ajo lindi nje femi te madhe qe peshonte 5.7 kg.

36 vjecarja e quajti ate Tabitha pasi ajo lindi ne shtepi. Me pas vjen dhe ekpimi i mjekeve qe te kujdeseshin per femijen.

Ajo nuk e mendonte qe do te lindte nje femi kaq te madh ne shtepi.

Nuk e besoj se ajo lindi ne peshen 5.7 kg.

Ruth dhe Eddie, të cilët kanë katër fëmijë së bashku, kanë lavdëruar “shërbimin mjeksor” te cilet errdhen me urgjenc dhe na ndihmuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *