Rasimi ja “fenerat” flokët gruas në një mënyrë shumë interesante

Personazhi i rrjetit social Tik-Tok, e përditëson llogarinë me video të ndryshme të stilit dhe natyres së tij.

Në shumë prej videove, ai shfaqet përkrah bashkëshortes së tij gjermane, e cila ndonëse duket serioze, sërish i shkon për shtati, shkruan “Kosovarja”.

Rasimi thotë se kujdeset shumë për gruan, e cila punon. Ai, ja bënë punët, dreken, kafen.

Por, edhe ja rregullon flokët, si në videon më poshtë.

Kliko tek linku

https://www.instagram.com/rasim_avdyli/?utm_source=ig_embed&ig_rid=18e99259-c82f-4283-87ed-9ba80f1c0bd3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *