Ne vigjilje të festave të Nëntorit

Ne vigjilje të festave të Nëntorit, sot në lagjën tonë Kodrali, fshati Arllat, u zbulua lapidari i UÇK-së “Pika Prita”.

Kjo pikë gjatë kohës së luftës së lavdishme të UÇK-së ishte nyje lidhëse e Zonës Operative të Drenicë, me atë të Pashtrikut, dhe luajti rol të rëndësishëm në mbrojtjen e institucioneve të luftës siq ishin: Shtabi i Përgjithshëm, Spitalin Ushtarak, Kosovapressin dhe Radio Kosovën e Lirë, institucione te rëndësis së veqant gjatë kohës së luftës së lavdishme të UÇK -së!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *