Ѕhqiptarët rrisin ndjeshëm kërkeѕat për daѕma, ѕhpenzojnë deri në 250 mijë euro рër dekorin

Edhe pse muaji shkurt nuk konsiderohet si sezoni i dasmave, kërkesa për to, sipas agjencive është e pazakontë. Që pas pandemisë, bumi i kërkesës për organizimin e dasmave nisi nga vjeshta e vitit të kaluar. Në periudhën e pandemisë, për shkak të mbylljes 3-mujore të ekonomisë dhe vazhdimit të kufizimit të lëvizjeve deri në 2021,…

Read More